HERO OUTDOOR TRAINING

Vi på Hero Fitness fokuserar på att alla ska kunna vara med på våra outdoor training pass. Passen är planerade så du kan köra på din egen nivå. Många av våra medlemmar är helt otränade när de kommer till oss första gången och klarar av passen galant!

 

Träningen har ett stort fokus på variation, redskapsträning, crossfit-inspiration, rörlighet, teknik, stabilitet och att du som deltagare ska lära dig väldigt mycket om träning/din kropp och hur du kan fortsätta din träning även på egen hand. 

 

Vi har mycket fokus på att passen ska vara roliga, tuffa och väldigt varierande. 

Träningsutrustning som vi använder oss av är bl.a sandbags, slam balls, battle ropes, slädar och powerbands.

OUTDOOR TRAINING    JUNI 2020

PLATS & TIDER

DATUM / TIDER:

3 juni - 18 juli

Onsdagar: 19:15 - 20:15
Lördagar: 9:00 - 10:00

(vissa avvikelser kan förekomma)

ÖVRIGT:

20/6 - INGET pass

PLATS:

Planen vid kraftverket.

Kraftvägen, Sollefteå

PRISER

Klippkort 10x

För dig som har ett standard- eller studentmedlemskap så ingår alla utomhuspass.

1500:-

DETTA INGÅR:

  • Alla utomhuspass

  • Alla pass inne på Hero Fitness

  • För passen inne krävs det att du gått vår introkurs. Läs mer >

  • Giltighetstid: 6 mån från inköpsdatum.

Begränsat antal platser!

DELTAGARE BERÄTTAR OM

HERO OUTDOOR TRAINING

MONIA

"Jag har länge kämpat med övervikten och testat olika dieter utan något långvarigt resultat. Jag bestämde mig för att undvika de enkla, och för min del, misslyckade lösningarna och försöka med något nytt: Träning.

Eftersom det är väldigt enkelt att hitta ursäkter och bortförklaringar samt att min kunskap inom träning och kost är begränsad så visste jag att jag behövde hjälp, jag tog därför kontakt med Andreas på Hero Fitness. Att träna blev plötsligt vardagens höjdpunkt och jag har inte bara gått ner 20 kilo på 6 månader, men jag är även en gladare person och mår mycket bättre psykiskt. Jag kan inte påstå att det är lätt att gå ner i vikt, men aldrig har det varit så här roligt."

ELLIS

"För 6 månader sen fanns det inte på kartan att jag sprang mer än 3km och de kilometerna gjorde jag inte frivilligt. Idag efter totalt 15 veckors Hero Outdoor Training och egen träning slår jag personbästa efter personbästa i både löpning och styrka, det är en jävligt skön känsla! Allt tack vare Hero Fitness!"

PETER

"Superbra och kul träning! Efter att inte ha tränat på nästan ett år så var man lite nervös över att inte klara av passen; nervositeten var dock obefogad. Andreas och Julia lägger upp passen så att alla oavsett ”skick” får maximal träning utifrån ens egna förutsättningar. Innehållet i passen är också nya för varje gång vilket gör att träningen blir allsidig och rolig. Jag kan varmt rekommendera Hero Fitness till alla."

MIKAELA

"I början var jag lite nervös att inte orka haka på då jag verkligen var otränad men passen är verkligen bra utformade för att passa alla oavsett kondition el om man har någon skada. Nu efter 3 säsonger känner jag mig så mycket starkare och stresståligare i vardagen. Veckans pass ser man verkligen fram emot och alla är så hjälpsamma och positiva. Ett härligt gäng med många bekanta ansikten nu efter några säsonger.

Kom ner och prova. Jag lovar att du blir fast. Bättre pepp och fler skratt kan man inte få samtidigt som vi blir vältränade och starka."

© 2015-2020 by Hero Fitness | Sollefteå | www.herofitness.se