© 2015-2019 by Hero Fitness | Täby | www.herofitness.se

 

OM TRÄNINGEN         PRISER        NÄR?       

 

PASSAR TRÄNINGEN MIG?

Vi på Hero Fitness fokuserar på att alla ska kunna vara med på våra outdoor training pass.* Passen är planerade så du kan köra på din egen nivå. Många av våra medlemmar är helt otränade när de kommer till oss första gången och klarar av passen galant!

Träningen har ett stort fokus på variation, redskapsträning, crossfit-inspiration, rörlighet, teknik, stabilitet och att du som deltagare ska lära dig väldigt mycket om träning/din kropp och hur du kan fortsätta din träning även på egen hand. 

Vi har mycket fokus på att passen ska vara roliga, tuffa och väldigt varierande. 

Träningsutrustning som vi använder oss av är bl.a bildäck, slam balls, battle ropes, atlas balls, slädar, powerbands och sandbag.

HUR GÅR HERO FITNESS OUTDOOR TRAINING TILL?

1. TESTER

KROPPSSAMMANSÄTTNING - Pass #1 gör vi olika tester som att kolla vikt, midje-, rump- och lårmått. Syftet med detta är att det ska öka din motivation och att du ska se dina resultat efter 8 veckors träning då vi gör samma tester igen. Testerna ingår i hela camp-kortet. Testerna är frivilliga.


FYSTEST- Pass #1 kör vi även ett träningspass som tester kondition, styrka, snabbhet, rörlighet och teknik. Passet körs på tid och efter 8 veckor gör vi samma test igen för att se hur pass mycket mer vältränad du blivit. Även detta för att din motivation ska öka och du ska se att träningen verkligen ger resultat.

2. TEKNIK-VIDEOR

Som medlem har du tillgång till ett videoarkiv med tips på teknik i de vanligaste övningarna som används på passen. Detta för att du ska lära dig att göra övningarna på rätt sätt för att minimera skaderisken. Det gör även att du känner dig mer säker när vi väl kör igång träningen.

3. TRÄNINGSUPPLÄGG

Träningsupplägget är planerat så det går att justera övningar/belastning m.m. så det passar just din fysiska nivå.

 

Varje pass är 1 timme långt. Första delen är ca 10min för uppvärmning där vi mjukar upp leder och får upp pulsen för att förbereda sig för dagens pass. Därefter följer genomgång av dagens pass och sedan kör vi! Blir det tid över avslutar vi med stretch.

4. HERO-PASS

Vid 6-10 tillfällen kör vi olika "Hero-pass". Dessa pass återkommer vid senare camps för att du ska kunna jämföra dina resultat från tidigare Outdoor Training Camps.

5. FÖRKUNDSKAPER / KRAV

Det krävs att du kan springa 1 km under 7:30, att du kan göra 10 armhävningar på knä och 25 knäböj samt att du inte har några allvarliga knä- eller ryggproblem.

FETTREDUCERING

 

Perfekt för dig som vill tappa extra kilon på rätt stället, samtidigt som du får en starkare kropp.

STYRKA / MUSKLER

 

Vi varierar träning med tyngre och lättare styrkeövningar för att du ska få en så vältränad och funktionell kropp som möjligt.

KONDITION

 

Alla pass är upplagda för att du ska förbättra din kondition på det mest effektiva sättet.

GEMENSKAP

 

Alla i gruppen stöttar och pushar varandra. Mycket skratt, svett och glädje. Bättre motivation går inte att hitta.

KOSTRÅDGIVNING

Vi har en kostrådgivare som hjälper dig med kosten (tilläggstjänst)

*Grundkrav: Du springer 1km under 7:30. Du kan göra 10 armhävningar på knän och 25 knäböj. Inga allvarliga knä- eller ryggproblem.

 

DELTAGARE BERÄTTAR OM HERO OUTDOOR TRAINING

MONIA

"Jag har länge kämpat med övervikten och testat olika dieter utan något långvarigt resultat. Jag bestämde mig för att undvika de enkla, och för min del, misslyckade lösningarna och försöka med något nytt: Träning.

Eftersom det är väldigt enkelt att hitta ursäkter och bortförklaringar samt att min kunskap inom träning och kost är begränsad så visste jag att jag behövde hjälp, jag tog därför kontakt med Andreas på Hero Fitness. Att träna blev plötsligt vardagens höjdpunkt och jag har inte bara gått ner 20 kilo på 6 månader, men jag är även en gladare person och mår mycket bättre psykiskt. Jag kan inte påstå att det är lätt att gå ner i vikt, men aldrig har det varit så här roligt."

ELLIS

"För 6 månader sen fanns det inte på kartan att jag sprang mer än 3km och de kilometerna gjorde jag inte frivilligt. Idag efter totalt 15 veckors Hero Outdoor Training och egen träning slår jag personbästa efter personbästa i både löpning och styrka, det är en jävligt skön känsla! Allt tack vare Hero Fitness!"

PETER

"Superbra och kul träning! Efter att inte ha tränat på nästan ett år så var man lite nervös över att inte klara av passen; nervositeten var dock obefogad. Andreas lägger upp passen så att alla oavsett ”skick” får maximal träning utifrån ens egna förutsättningar. Innehållet i passen är också nya för varje gång vilket gör att träningen blir allsidig och rolig. Jag kan varmt rekommendera Hero Fitness till alla."

MIKAELA

"I början var jag lite nervös att inte orka haka på då jag verkligen var otränad men passen är verkligen bra utformade för att passa alla oavsett kondition el om man har någon skada. Nu efter 3 säsonger känner jag mig så mycket starkare och stresståligare i vardagen. Veckans pass ser man verkligen fram emot och alla är så hjälpsamma och positiva. Ett härligt gäng med många bekanta ansikten nu efter några säsonger.

Kom ner och prova. Jag lovar att du blir fast. Bättre pepp och fler skratt kan man inte få samtidigt som vi blir vältränade och starka."

 

PRISER

CAMP

 •  Alla träningspass under 8 veckors Hero Outdoor Training.

 • Kroppssammansättnings-tester och Fystester (görs första och sista passet)  

2400:-

30x KLIPPKORT

 • 30 träningspass.
  (giltighetstid: ett år från inköpsdatum)  

3600:-

20x KLIPPKORT

 • 20 träningspass.
  (giltighetstid: ett år från inköpsdatum)  

2600:-

10x KLIPPKORT

 •  10 träningspass.
  (giltighetstid: ett år från inköpsdatum)  

1500:-

 

CAMPS

OUTDOOR TRAINING - TÄBY - OKT 2019

DATUM / TIDER:

PLATS:

ÖVRIGT:

8 okt - 30 nov

Måndagar: 19:00 - 20:00

Tisdagar: 18:00 - 19:00
Torsdagar: 19:00 - 20:00
Lördagar: 9:00 - 10:00

(vissa avvikelser kan förekomma)

Norskogsbadet, Täby

19/10 - INGET pass

27/10 - EXTRA pass

OUTDOOR TRAINING - TÄBY - WINTER

DATUM / TIDER:

PLATS:

ÖVRIGT:

3:e dec - 21:a dec

Tisdagar: 19:00 - 20:00
Lördagar: 9:00 - 10:00

(vissa avvikelser kan förekomma)

Norskogsbadet, Täby