herofitness-senior1_edited.jpg
  • Vi väljer att ha max 6 deltagare på våra pass för att se till att vi kan hålla avstånd mellan varandra inne i lokalen.

  • Vi uppmanar alla medlemmar att tvätta händer direkt när man kommer till passen och det finns alltid handsprit på plats.

  • Vi ser alltid till att alla redskap, maskiner, vikter etc är torkade med desinfektionsmedel före alla pass och torkar noga av direkt efter alla pass. 

    Eftersom vi alltid har minst en coach på plats kan vi vara extra noga med ovanstående punkter och se till att de följs.

Senior Heroes

Rolig & funktionell träning för seniorer

Genom regelbunden träning behåller vi muskelmassa, styrka och funktionell förmåga som annars kan påverka vår livskvalitet och hälsa negativt när vi blir äldre. Det är därför extra viktigt att vi ser till att röra på oss och att göra det på rätt sätt för att ge kroppen bästa förutsättning till att hålla länge.  

 

Testa våra träningspass som är anpassade för äldre. Genom varierande och rolig träning i små grupper hjälper vi dig på ett säkert sätt till ökad styrka, balans, koordination, rörlighet och uthållighet. Helt enkelt en träning för att kroppen ska klara av vardagens påfrestningar.

Träningen körs i grupp där vi begränsat antalet till 6 personer per pass. Passen leds av erfarna personliga tränare och coacher. Passen och övningarna anpassas alltid efter din fysiska förmåga. Varje pass är unikt och blandar en rad övningar för att ge en så allsidig och komplett träning som möjligt.

Kom och upplev energin och träningsglädjen tillsammans med oss! 

COVID -19

Vi håller oss uppdaterade om myndigheternas rekommendationer och följer dessa noggrant. Trots omständigheterna så är det fortfarande såklart viktigt med rörelse och motion. Under infektionstider har vi alla ett gemensamt ansvar att göra vad vi kan för att förhindra och minimera risken att smitta sprids. Detta gäller såväl coronavirus som andra virus och  bakterier. Detta innebär bland annat noggrann handhygien med tvål och vatten. Om du eller någon i din närhet visat minsta tecken på sjukdom så får du inte vistas i våran lokal.

Vi väljer att ha max 6 deltagare på våra pass för att se till att vi kan hålla avstånd mellan varandra inne i lokalen. Vi uppmanar alla medlemmar att tvätta händer direkt när man kommer till passen och det finns alltid handsprit på plats. Vi ser alltid till att alla redskap, maskiner, vikter etc är torkade med desinfektionsmedel före alla pass och torkar noga av direkt efter alla pass.  Eftersom vi alltid har minst en coach på plats kan vi vara extra noga med ovanstående punkter och se till att de följs.