top of page

Andreas & Julia

Vi har alltid haft ett mål att få öppna vår egen träningsanläggning och i och med vår flytt till Sollefteå så blev drömmen verklighet!

Vi vill skapa en träningsanläggning där alla ska känna sig välkomna, där alla ska få individuell coachning för att utvecklas och där alla vet vad du heter. Vi vill skapa ett ställe dit du längtar! Inte bara för att träningen är effektiv och rolig, utan även för att du vill dit och umgås med dina vänner.

"Andreas & Julia - Hero Fitness"

Andreas

COACH & PT

coach-andreas.png

- Jag har under mina 20 år i träningsbranchen alltid drömt om att öppna en egen träningsanläggning. Då jag coachat på flera CrossFit-boxar under många år så har jag förälskat mig både i träningsformen och sammanhållningen som finns på dessa anläggningar! Varje gång jag coachar ett pass så brinner jag verkligen för att lära ut och se hur varje enskild person utvecklas och tar sig ett steg närmare sina mål.

FAVORITÖVNING: Muscle-ups och burpees

FAVORITPASS: Korta explosiva pass, gärna kroppsviktsövningar.

VILL BLI BÄTTRE PÅ: Handstående

Julia

COACH & PT

coach-julia.png

- Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Att kunna dela med mig av alla mina erfarenheter och kunskaper genom att öppna en träningsanläggning är mer än allt jag kunna drömma om.
Jag har under 15 år instruerat/coachat i olika träningsformer med olika grupper och individer och älskar det.
Jag fann crossfit för en tid sedan och vill sprida denna fantastiska träningsform som är så mycket mer än bara träning! Det är en träning som garanterat ger dig resultat samtidigt som du ingår i en fantastisk gemenskap.

FAVORITÖVNING: Gå på händer

FAVORITPASS: Många övningar, många reps, långa pass.

VILL BLI BÄTTRE PÅ: Snatch

Fanny

COACH

coach-fanny.png
bottom of page