top of page
covernew210630b.jpg

SKRÄDDARSYDD FRISKVÅRD

MED HELHETSTÄNK

ANPASSAD TRÄNING

 

Vi skräddarsyr träningen så den ska passa era anställda, både i vardag och yrkesliv. En smärtfri och funktionell kropp.

Effektivare på jobbet

SAMARBETE

 

Utmanas med roliga träningspass som man måste klara tillsammans i grupp. Skapar en stark gruppdynamik.

Vänskap & Samarbete

SMART FRISKVÅRD

 

Låt inte friskvårdsbidraget gå till oanvända gymkort eller flera skador hos era anställda pga. okunskap i gymmet.

Färre sjukskrivningar

TRÄNING ANPASSAT FÖR ERT YRKE

Vi vill ta friskvården för företag till nästa nivå. Vi anpassar träningen för era anställda.

21-10-04-(16-of-19).jpg

Hero Fitness har mycket fokus på variation, rörlighet, teknik, stabilitet och att du som deltagare ska lära dig väldigt mycket om träning/din kropp och hur du kan fortsätta din träning även på egen hand. 

Har era anställda ett stillasittande jobb på ett kontor? Antagligen har många problem med rygg, nacke, musarm eller liknande.

Eller har ni anställda inom bygg där det krävs mycket fysiskt arbete? Då har antagligen många av era anställda problem med överansträngda muskler, ont i rygg och axlar m.m. 

 

Detta leder ofta till sjukskrivningar som blir dyrt för ert företag. Vi lägger ett stort fokus på skadeförebyggande träning som ska vara rolig och varierande!

FÄRRE SJUKSKRIVNINGAR

STYRKA

21-10-04-(19-of-19).jpg

Det finns massor av fördelar med styrketräning, både fysiska och psykiska. Mer och starkare muskelmassa kommer ge bättre hållning, avlastar leder och ger mer stabilitet. Styrketräning förstärker immunförsvaret och skyddar mot en mängd olika sjukdomar. Vid träning så frigör kroppen endorfiner, det minskar stress och minskar risken för depressioner.

STABILITET

21-08-10-(6-of-6).jpg

Att ha en bra stabilitet är bland det viktigaste för att vi ska hålla oss skadefria. En bra bål-, axel-, höft- och knästabilitet är det som gör att musklerna runt leder blir starka och "skyddar" leden. Denna typ av träning är det många som slarvar med och det leder ofta till olika typ av skador. 

Vi gör träningen rolig och man kör ofta två och två med roligare varianter av stabilitetsträning.

KONDITION

21-11-04b-(2-of-4).jpg

Vid konditionsträning tränar vi kroppens viktigaste muskel, nämligen hjärtmuskeln. Med ett starkare hjärta, får vi ett vidgat kärlsystem och blir mer effektiv på att använda syre. Det här ger inte bara mer ork och uthållighet, det leder även till ett starkare hjärt- och kärlsystem med minskad risk för hjärtsjukdomar.

RÖRLIGHET

21-11-06-(1-of-3).jpg

När man har dålig rörlighet så leder det till att vissa muskler blir extra ansträngda och det leder i sin tur till att man rör sig på fel sätt och man blir skadad/får ont.

Med rätt teknik i övningar och rörlighetsträning med triggerbollar, foamrollers och stretch så mjukar vi upp kroppen och ökar rörligheten i musklerna för att bli skade- och smärtfri.

VAR & NÄR TRÄNAR VI?

VAR ?

Vår träningsanläggning ligger på Järnvägsgatan 21 i Sollefteå. Ni kan antingen välja att köra passen där eller testa vår roliga utomhusträning? Vill ni köra utomhus kommer vi med vår Hero Fitness-bil fylld med rolig träningsutrustning.

NÄR ?

När det passar er! Tidig morgon innan jobbet, på lunchen, på arbetstid eller direkt efter jobbet. Allt beroende på när det finns lediga tider på vår anläggning och hur långa pass ni önskar köra.

KONTAKT

Fyll i formuläret HÄR om ni är intresserade av att komma igång med vår företagsträning

företagkontakt
bottom of page