SKRÄDDARSYDD FRISKVÅRD

MED HELHETSTÄNK

ANPASSAD TRÄNING

 

Vi skräddarsyr träningen så den ska passa era anställda, både i vardag och yrkesliv. En smärtfri och funktionell kropp.

Effektivare på jobbet

SAMARBETE

 

Utmanas med roliga träningspass som man måste klara tillsammans i grupp. Skapar en stark gruppdynamik.

Vänskap & Samarbete

SMART FRISKVÅRD

 

Låt inte friskvårdsbidraget gå till oanvända gymkort eller flera skador hos era anställda pga. okunskap i gymmet.

Färre sjukskrivningar

TRÄNING ANPASSAT FÖR ERT YRKE

Vi vill ta friskvården för företag till nästa nivå. Vi anpassar träningen för era anställda.

TRÄNINGEN

 

Hero Fitness har mycket fokus på variation, rörlighet, teknik, stabilitet och att du som deltagare ska lära dig väldigt mycket om träning/din kropp och hur du kan fortsätta din träning även på egen hand. 

Har era anställda ett stillasittande jobb på ett kontor? Antagligen har många problem med rygg, nacke, musarm eller liknande.

Eller har ni anställda inom bygg där det krävs mycket fysiskt arbete? Då har antagligen många av era anställda problem med överansträngda muskler, ont i rygg och axlar m.m. 

 

Detta leder ofta till sjukskrivningar som blir dyrt för ert företag. Vi lägger ett stort fokus på skadeförebyggande träning som ska vara rolig och varierande!

FÄRRE SJUKSKRIVNINGAR

DÅLIG RÖRLIGHET:

När man har dålig rörlighet så leder det till att vissa muskler blir extra ansträngda och det leder i sin tur till att man rör sig på fel sätt och man blir skadad/får ont.

Hur vi förebygger detta:
Med rätt teknik i övningar och rörlighetsträning med triggerbollar och stretch så mjukar vi upp kroppen och ökar rörligheten i musklerna för att bli skade- och smärtfri.

DÅLIG STABILITET:

Att ha en bra stabilitet är bland det viktigaste för att vi ska hålla oss skadefria. En bra bål-, axel-, höft- och knästabilitet är det som gör att musklerna runt leder blir starka och "skyddar" leden. Denna typ av träning är det många som slarvar med och det leder ofta till olika typ av skador. 

Hur vi förebygger detta:
Att bara köra plankan nån gång ibland kommer inte ge dig en bra bålstabilitet. Man måste utmana stabiliteten på många olika sätt. Kör vi bara plankan blir kroppen bra på just plankan. Men det är sällan i vardagen vi har användning av just den positionen.

Stabilitetsträning anser många vara tråkigt. Vilket vi vet att många tycker. Därför gör vi träningen roligare och man kör ofta två och två med roligare varianter av pass för att öka upp stabiliteten i muskler och leder.

VANLIGT GYM               vs               HERO FITNESS

Efter att ha jobbat på traditionellt gym i över 17 år så har vi sett många komma in och nyttja sitt friskvårdsbidrag men därefter träna väldigt sällan, ingenting eller väldigt fel. Istället för att bli friskare, starkare och skadefri så får det motsatt effekt. Friskvårdsbidraget i sjön!

Med Hero Fitness Företagsträning så ser vi till att all träning går rätt till och ger det absolut bästa resultatet för era anställda!

En av våra viktigaste bitar i träningen är att den ska vara ROLIG och EFFEKTIV. Med de två faktorerna leder det till att man blir motiverad och vill träna mer!

VAR & NÄR TRÄNAR VI?

VAR ?

Vår träningsanläggning ligger på Järnvägsgatan 21 i Sollefteå. Ni kan antingen välja att köra passen där eller testa vår roliga utomhusträning? Vill ni köra utomhus kommer vi med vår Hero Fitness-bil fylld med rolig träningsutrustning.

NÄR ?

När det passar er! Tidig morgon innan jobbet, på lunchen, på arbetstid eller direkt efter jobbet. Allt beroende på när det finns lediga tider på vår anläggning och hur långa pass ni önskar köra.

INTRESSEANMÄLAN

Ring eller maila till oss om ni är intresserad av vår företagsträning

heroes@herofitness.se

Andreas: 0735 08 83 83

Julia: 0703 62 54 44