top of page
Food Photography Staging

DET SKA VARA ENKELT, GOTT OCH

ROLIGT MED MAT!

Jag vill att det ska vara enkelt, gott och hållbart för dig. Att äta ska vara okomplicerat och det kommer aldrig kunna bli helt perfekt. Det är just det som kallas balans!

Jag kommer inte ge dig någon “quick fix” och jag är inte ute efter att förbjuda något i din kost. Stora hållbara förändringar kommer av flera små steg. Under dessa fyra veckor vill jag hjälpa dig att hitta ett sätt att leva enkelt och äta det du och din kropp behöver för att du ska nå dit du vill.

 

​Du behöver inte någon förkunskap eller ens vara intresserad av kost och mat. Mitt mål är att du ska lära dig så mycket som möjligt om hur det du äter påverkar dig och din hälsa.

 

Alla mina kostrådgivningar sker online där vi har kontakt via mail vilket betyder att du inte behöver passa några tider eller befinna dig på ett specifikt ställe.

​ 

​Jag har i 1,5 år utbildat inom kost och träning, är licensierad som kostrådgivare och personlig tränare samt har ett stort intresse för hur viktig kosten är för oss.

Med hjälp av egna erfarenheter, ständig uppdatering inom kostlära och ett brinnande intresse för hälsa hoppas jag kunna hjälpa dig att hitta din balans i livet.

-----

Julia Östlund

licensierad kostrådgivare

Hero Fitness

Super Health Food

KOSTRÅDGIVNINGS-PAKETET

4 VECKOR - 1250:-

 • Genomgång av dina nuvarande kostvanor.

 • Uträkning av ditt dagliga intag och näringsfördelning

 • Personligt anpassade tips och förändringar utifrån dina behov och dina förutsättningar för att nå dina mål.

 • Exempel på råvaror som just du kanske behöver byta ut till bättre alternativ för att få i dig den näring just du behöver.

 • Enkla recept anpassade efter dina unika behov.

 • Uppföljning varje vecka där jag vill höra hur du mår och hur förändringarna känns. 

 • Obegränsad mejlkontakt med mig under 4 veckor.

 

HUR GÅR DET TILL?

För att jag ska få en uppfattning av hur din kostsituation ser ut idag så kommer du få rapportera in vad du äter under tre dagar. Du gör detta genom att ta en bild på det du äter och skickar bilderna direkt från din mobiltelefon till mig på mail, messenger, whatsapp eller vad du helst föredrar. Jag rekommenderar att du gör detta under två vardagar och en helgdag. Skicka alla bilder tillsammans efter dessa tre dagar, eller skicka varje bild direkt efter måltiden. För att detta ska bli så exakt så möjligt så är det viktigt att du rapporterar in precis allt du äter/dricker. Om du missar att ta kort på allt så kan du beskriva för mig i text istället.

Jag vill att du utöver bilder/text på din mat skickar ett mail med svar på dessa frågor:

 • Har några allergier som jag behöver ta hänsyn till? 

 • När är hunger och frestelser som störst?

 • Någonting mer du vill jag ska veta om? tex något du verkligen inte tycker om eller något som du inte kan leva utan i matväg? 

 • Viktigast av allt så vill jag slutligen att du skriver en eller flera anledningar om varför du vill ha kosttips - vad är ditt mål?

När du är klar med “förjobbet” så börjar mitt jobb. Jag kikar igenom vad du rapporterat in och tillsammans med vad du har för mål och önskan med rådgivningen. Jag ger dig kommentarer på din nuvarande kost, hur din näringsfördelning ser ut och vilka förändringar du ska börja med för att uppnå dina mål med kostrådgivningen.

Jag kommer under dessa 4 veckor ge dig små justeringar längs vägen för att detta ska bli en hållbar förändring för dig i din vardag. Under den här perioden vill jag att du mailar mig frågor/funderingar/tankar etc, precis hur mycket du vill och jag svarar inom 24 timmar.

bottom of page