top of page
Kalle Hero Fitness.png
priser

WORKSHOP - LÖPNING

med Kalle Flodin

Söndag den 11/9 kommer löpcoachen Kalle Flodin till Hero Fitness och håller i två löpworkshops både för medlemmar och ICKE medlemmar.

Kalle är certifierade löpcoach med specialitet inom trail. Han upptäckte själv löpningen för ca 12 år sedan och har sedan dess varit aktiv som coach. Idag är hans stora kärlek de längre distanserna i skogar och över fjäll.

9:00-10:30 NYBÖRJARE: För dig som inte har sprungit tidigare men är nyfiken på att upptäcka på vad löpningen kan ge dig och din träning.

10:30-12:00 AVANCERAD/ERFAREN: Du har löpningen som en träningsform och springer med jämna mellanrum.

Passen kommer att anpassas på dagen efter din individuella nivå. Så var inte orolig att du inte kommer att orka, jag är där för att skräddarsy en upplevelse till just dig 

Träningen kommer att ske i terräng, där vi får en varierad och lekfull plats att träna på. Syftet med träningen är att visa att löpning är något riktigt roligt, något att se fram emot. Inte något monotont som bara ska göras. Vi går igenom korrekt löpteknik och tips på hur du blir en bättre löpare.

VIKTIG INFORMATION

TID: Söndag 11/9 kl 9:00 - 10:30 (nybörjare) samt 10:30 - 12:00 (erfaren)

PRIS: 450:-.

PLATS: Västra skogen.

ANTAL PLATSER: 20st/grupp.

AVBOKNING: Senast 48 timmar innan. Om avbokning sker senare så återbetalas inte avgiften.

Här kan ni se Kalles härliga avsnitt på hans YouTube-kanal när han tar sig an Salomon 27k i Åre. Ett lopp som av många anses som ett av Sveriges vackraste, 27 kilometer fjällpoesi som löper över tre fjäll.

bottom of page