top of page

VÅRA PASS

WOD - Workout Of the Day

Passet börjar alltid med en uppvärmning och olika rörlighetsövningar. Efter det kommer en teknik- och styrkedel där vi fokuserar på en viss övning för att förbättra vår styrka och teknik. Vi avslutar sedan med en WOD som innehåller en stor variation av övningar och tid. Allt detta är klart på 60min. I hela passet följer en tränare dig och hjälper till för att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen. 


 

Introkurs

Introkursen är uppdelad på tre tillfällen där du får bekanta dig med grundläggande övningar, teknik och ord som du sedan möter på våra Workout Of The Day pass. Detta är perfekt för dig som aldrig testat liknande träning eller för dig som testat men kanske känner dig lite osäker på tekniken i övningarna.

Under dessa tre tillfällen går vi igenom olika övningar och du får hjälp av oss utbildade coacher att lära dig tekniken rätt. Passet avslutas med en wod där vi kommer få upp flåset och tillämpa de tekniker vi gått igenom.

Under två veckor har du möjligheten att hinna gå på del 1,2 och 3. Varje del upprepas vid två olika tillfällen för att du ska hinna gå på alla tre.

Väljer du att teckna ett medlemskap efter introkursen så bjuder vi på startavgiften.

 


 

Core

Detta är ett 30 minuters långt pass där vi fokuserar på att stärka och stabilisera kroppens centrala delar. Core-övningar tränar de flesta av bålmusklerna och hjälper dig att stärka både de ytliga och djupa magmusklerna. Dessa övningar skyddar ryggen genom att träna upp musklerna. De hjälper också till att förbättra din träningsprestation genom att tillåta en kraftöverföring mellan den övre och nedre delen av kroppen. När allt kommer omkring, är det meningslöst att ha en väl utvecklad övre och nedre muskulatur om du inte har ett starkt mittparti som fungerar som en bro mellan de båda. En bra bålstyrka ger dig större kraft för att utföra sysslor i vardagslivet såväl som i träningen.

 


 

Mobility

Detta är ett 30 minuters pass där vi enbart fokuserar på rörlighet. Att konditionsträna för att förbättra konditionen är en självklarhet för många. Precis som att styrketräning är ett givet inslag för dig som vill bli starkare. Men att träna rörlighet, trots värkande leder och stela muskler, är inte lika givet för de flesta. Tränar man inte rörlighet, kommer man bara bli stelare och stelare allt eftersom. Stelhet leder i sin tur till minskad funktionalitet i din idrott och i vardagen och är ofta anledningen till att skador uppstår. Att ha god rörlighet innebär att vi kan röra oss mer fritt i både vardagen och vår träning, att vi förebygger skador och mår allmänt bra. 

 

Outdoor Training

I perioder under året kommer vi även erbjuda träning ute. Även dessa pass är ständigt varierande och fokus är att de ska vara roliga och tuffa. 

Träningsutrustning som vi använder oss av är bl.a bildäck, slam balls, battle ropes, atlas balls, slädar, powerbands och sandbags.

Träningsupplägget är planerat så det går att justera övningar/belastning m.m. så det passar just din fysiska nivå.

Varje pass är 1 timme långt. Första delen är ca 10min uppvärmning där vi mjukar upp leder och får upp pulsen för att förbereda sig för dagens pass. Därefter följer genomgång av dagens pass och sedan kör vi! Blir det tid över avslutar vi med stretch.

 


 

Senior Heroes

Genom varierande och rolig träning i grupp hjälper vi dig på ett säkert sätt till ökad styrka, balans, koordination, rörlighet och uthållighet. Helt enkelt en träning för att kroppen ska klara av vardagens påfrestningar.

Träningen bedrivs i gruppform och leds av erfarna personliga tränare och coacher. Passen och övningarna anpassas alltid efter din fysiska förmåga. Varje pass är unikt och blandar en rad övningar för att ge en så allsidig och komplett träning som möjligt.

Kom och upplev energin och sammanhållningen som träning i grupp medför!

Åldern spelar ingen roll.

Vi kommer till exempel att träna:

• Övningar med den egna kroppen

• Lyfta saker

• Konditionen

• Balansövningar

• Rörlighet

• Koordinationsövningar

• Naturliga och användbara övningar.

• Och mycket mer

 


 

Workshops

Med jämna mellanrum kommer vi erbjuda workshops där vi väljer ut specifika övningar / tekniker som vi fokuserar extra på. Här har du chansen att lära dig ännu mer om träningen, övningen och din kropps förmåga att utvecklas.


 

Personlig Träning

Vad det innebär att träna med en personlig tränare är olika för alla – det är ju just det “personlig” betyder. Du får egen personlig hjälp till att komma igång med träningen eller till att lägga upp en plan för att du ska nå ditt specifika mål de med de förutsättningar just du och din kropp har. Under 60 minuter följer en personlig tränare dig och hjälper dig med den träning som just du behöver för att nå dit du vill.  

Kostrådgivning

Det ska vara enkelt, gott och roligt att leva hälsosamt!

Kost som nödvändighet, kost för träning, kost för hälsa, kost för viktnedgång och kost för njutning - och alltihop tillsammans. Ena dagen är det en sak som gäller, nästa dag en annan. Behöver du få personliga tips och råd gällande kost kan vi hjälpa dig genom kostrådgivning. Vi tror på långsiktiga lösningar där vi jobbar med hälsa som en helhet vilket inkluderar både träning, sömn, stress och givetvis kost. 

  • Jag ger dig tips kring kost som helt och hållet är anpassade utefter dig och dina förutsättningar.

  • Du behöver inte någon förkunskap eller ens vara intresserad av kost och träning. Mitt mål är att du ska lära dig så mycket som möjligt om kost och vilken påverkan den har på oss och vår hälsa.

  • Alla mina kostrådgivningar sker online där vi har kontakt via mail vilket betyder att du inte behöver passa några tider eller befinna dig på ett specifikt ställe.

bottom of page