© 2015-2019 by Hero Fitness | Täby | www.herofitness.se

SKRÄDDARSYDD FRISKVÅRD

MED HELHETSTÄNK

ANPASSAD TRÄNING

 

Vi skräddarsyr träningen så den ska passa era anställda, både i vardag och yrkesliv. En smärtfri och funktionell kropp.

Effektivare på jobbet

INDIVIDUELLT

 

De anställda får personliga rörlighets- och stabilitetsprogram. Skadeförebyggande och rehabiliterande för var och en.

Färre sjukskrivningar

SAMARBETE

 

Utmanas med roliga träningspass som man måste klara tillsammans i grupp. Skapar en stark gruppdynamik.

Vänskap & Samarbete

SMART FRISKVÅRD

 

Låt inte friskvårdsbidraget gå till oanvända gymkort eller flera skador hos era anställda pga. okunskap i gymmet.

Träning som blir av

Anställda som blir Starkare, Friskare, Gladare med mer Energi!

 

TRÄNING ANPASSAT FÖR ERT YRKE

Vi vill ta friskvården för företag till nästa nivå. Vi anpassar träningen för era anställda.

TRÄNINGEN

 

Hero Fitness har mycket fokus på variation, redskapsträning, rörlighet, teknik, stabilitet och att du som deltagare ska lära dig väldigt mycket om träning/din kropp och hur du kan fortsätta din träning även på egen hand. 

Vi lägger ett stort fokus på skadeförebyggande träning som ska vara rolig och varierande! 

Träningsutrustning som vi använder oss av är bl.a bildäck, slam balls, battle ropes, atlas balls, slädar, powerbands, sandbags och triggerbollar. (utrustningen kan variera beroende på var passen körs)

YRKESANPASSAT - FÖREBYGGANDE

Har era anställda ett stillasittande jobb på ett kontor? Antagligen har många problem med rygg, nacke, musarm eller liknande.

Eller har ni anställda inom bygg där det krävs mycket fysiskt arbete? Då har antagligen många av era anställda problem med överansträngda muskler, ont i rygg och axlar m.m. 

 

Detta leder ofta till sjukskrivningar som blir dyrt för ert företag. Vi ser till att lägga upp träningen för att få era anställda friska, pigga och glada.

 

FÄRRE SJUKSKRIVNINGAR

Dålig rörlighet:

När man har dålig rörlighet så leder det till att vissa muskler blir extra ansträngda och det leder i sin tur till att man rör sig på fel sätt och man blir skadad/får ont.

Hur vi förebygger detta:
Med rätt teknik i övningar och rörlighetsträning med triggerbollar och stretch så mjukar vi upp kroppen och ökar rörligheten i musklerna för att bli skade- och smärtfri.

Dålig stabilitet:

Att ha en bra stabilitet är bland det viktigaste för att vi ska hålla oss skadefria. En bra bål-, axel-, höft- och knästabilitet är det som gör att musklerna runt leder blir starka och "skyddar" leden. Denna typ av träning är det många som slarvar med och det leder ofta till olika typ av skador. 

Hur vi förebygger detta:
Att bara köra plankan nån gång ibland kommer inte ge dig en bra bålstabilitet. Man måste utmana stabiliteten på många olika sätt. Kör vi bara plankan blir kroppen bra på just plankan. Men det är sällan i vardagen vi har användning av just den positionen.

Stabilitetsträning anser många vara tråkigt. Vilket vi vet att många tycker. Därför gör vi träningen roligare och man kör ofta två och två med roligare varianter av pass för att öka upp stabiliteten i muskler och leder.

 

VANLIGT GYM     vs     HERO FITNESS

Efter att ha jobbat på traditionellt gym i över 15 år så har vi sett många komma in och nyttja sitt friskvårdsbidrag men därefter träna väldigt sällan, ingenting eller väldigt fel. Istället för att bli friskare, starkare och skadefri så får det motsatt effekt. Friskvårdsbidraget i sjön!

Med Hero Fitness Företagsträning så ser vi till att all träning går rätt till och ger det absolut bästa resultatet för era anställda!

En av våra viktigaste bitar i träningen är att den ska vara ROLIG och EFFEKTIV. Med de två faktorerna leder det till att man blir motiverad och vill träna mer!

 

VAR & NÄR TRÄNAR VI?

VAR ?

Vi håller till i Täby. Exakt var vi kommer träna med era anställda kommer vi överens om tillsammans.  Har ni lokaler för träning inomhus? En gräsplan i närheten av arbetsplatsen för roliga utomhuspass? Ni kanske har en tom lokal där man kan köra passet? Det funkar lika bra också!

NÄR ?

När det passar er! Tidig morgon innan jobbet, på lunchen, på arbetstid eller direkt efter jobbet.

Vi kommer till er med vår Hero Fitness bil fylld med träningsutrustning.

 

TESTA HERO FÖRETAG

2 TILLFÄLLEN

Testa 2 pass för att se vad vi erbjuder och hör vad era anställda tycker om passen innan ni bestämmer er för något av våra träningspaket.

PRIS:  2000 :-

  

INTRESSEANMÄLAN

Fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi till er.

Ring oss direkt: 0735 08 83 83