© 2015-2019 by Hero Fitness | Täby | www.herofitness.se

OUTDOOR TRAINING


 

Vi på Hero Fitness lägger upp träningen med stor variation för att du ska bli så vältränad som möjligt. För oss är det inte bara viktigt med kilona på vågen eller storleken på musklerna. Vi lägger upp passen för att du ska, förutom att öka din kondition och styrka, även bli mer explosiv, rörlig, snabb, smidig, förebygga skador och röra dig på rätt sätt.

TRÄNINGSREDSKAPEN


 

Vi använder oss av mängder av olika träningsredskap som sandbags, slam balls, battle rope, utomhusgym, powerbands, atlasbollar, slädar, hantlar m.m.
 

 

Välkommen till Hero Fitness Outdoor Training, utomhusträning i grupp!

MONIA

"Jag har länge kämpat med övervikten och testat olika dieter utan något långvarigt resultat. Jag bestämde mig för att undvika de enkla, och för min del, misslyckade lösningarna och försöka med något nytt: Träning.

Eftersom det är väldigt enkelt att hitta ursäkter och bortförklaringar samt att min kunskap inom träning och kost är begränsad så visste jag att jag behövde hjälp, jag tog därför kontakt med Andreas på Hero Fitness. Att träna blev plötsligt vardagens höjdpunkt och jag har inte bara gått ner 20 kilo på 6 månader, men jag är även en gladare person och mår mycket bättre psykiskt. Jag kan inte påstå att det är lätt att gå ner i vikt, men aldrig har det varit så här roligt."

SUSANNE

"Tidigare höll jag på med löpning och gym. På de gemensamma gympassen tittade jag ständigt på klockan för att se när det var slut. Det har inte hänt på Hero Fitness, då det är så rolig träning. Jag uppfattar det som att tränaren anstränger sig för att göra nya pass till varje gång, vilket gör att man aldrig vet vad man har att vänta sig. Otroligt roligt. Och slitsamt. Jag kommer hem med en grym energi efter varje träning. Dessutom ett otroligt peppande och glatt gäng vilket gör det ännu roligare."

 

KONTAKT

E-MAIL

info@herofitness.se

TELEFON

0735 08 83 83

SOCIALA MEDIER

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon